Garantam Satisfactia sau iti dam banii inapoi conform termenilor si conditiilor

Daca produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu iti place il poti returna in 30 ZILE GARANTAT fara alte explicatii, si primesti banii inapoi.

Returul produselor se face simplu si usor ca tu sa te bucuri de un shopping online fara griji printr-un mail  , telefon (0742) 100 310 sau pe formularul de contact de aici.

Daca doresti sa returnezi produsele achizitionate,noi iti garatam un termen de retur mai mare decat cel garantat prin lege,de 30 zile de la primirea coletului.

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului."

Va rugam sa luati legatura cu un reprezentat din firma noastra prin email sau telefon inainte de a expedia un colet retur.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie sa fie insotit de etichete si de factura fiscala (copie) impreuna cu FORMULARUL DE RETUR completat si pus in colet. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat agreata de catre client.

Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura sau desigilate, testate, desfacute.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre client. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un alt produs.

In cazul in care doriti contravaloarea produsului returnat, se face prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 10 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata de noi.

SC ZEN HOLSZ SRL
CUI: RO36171540
Reg. Com. J13/1491/2016
ING BANK: RO60INGB0000999905980657
Adresa: Dionisie Cel Mic, nr 53, Constanta
Telefon: (0742) 100 310
Pentru imbunatatirea experientei dvs. web, acest site foloseste Cookies. Continuand sa navigati pe acest site va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor.
x
x