LOVE DIVA COSMETICS este un magazin online creat in anul 2010 cu sediul și depozit principal în Constanta, care se ocupă cu comercializarea produselor Beauty. Aici aveți posibilitatea să alegeți dintr-o varietate mare de branduri originale și produse cunoscute. Asigurăm calitatea Încrederea clienților constituie un element important pentru noi. De aceea, colaborăm doar cu reprezentanții oficiali, care garantează calitatea produselor livrate în cele mai mari rețele comerciale din Europa. Produsele au certificate prevăzute de legislația europeană. În afară de aceasta, magazinul are propriul sistem de control, care asigură cele mai bune produse.

Livrare accesibilă 

LOVE DIVA livrează produse pe întreg teritoriul României. După efectuarea comenzii, coletul este trimis din Constanta la locul indicat în formular. Comanda se livreaza in maxim 24-48 ore prin GLS curier la adresa indicata din comanda.

Returnare

În cazul în care constatați că produsul diferă de comanda inițală, sau a avut de suferit careva accidentări și nu poate fi utilizat conform destinației, vă punem la dispoziție un sistem de returnare. Aveți posibilitatea să solicitați returnarea sau înlocuirea produsului în termen de 30 zile de la primirea comenzii, completând formularul tipizat. Cererea va fi procesată în timp util iar în cazul în care solicitați restituirea sumei achitate, aceasta se va rambursa în contul personal.

 

Firma: S.C. ZEN HOLSZ S.R.L.
CUI (cod fiscal): RO36171540 
Adresa: Dionisie Cel Mic , nr 53, Constanta
Telefon: (0742) 100 310
Email: 
Reg. com : J13/1491/2016

 

x
x